Het Gele Boekje

Er is veel aandacht voor het gele boekje. Veel mensen denken dat het gele boekje een vervanging is voor het vaccinatiepaspoort. Dit is niet zo. Als u bijvoorbeeld gaat reizen heeft u vaak een vaccinatiepaspoort nodig.  Vanaf 1 juli kunt u een vaccinatiebewijs uploaden in de CoronaCheck-app. U heeft hiervoor uw DigiD nodig.

Indien u niet door ons bent gevaccineerd kunnen we uw gele boekje niet tekenen. U moet hiervoor contact opnemen met de instantie waarvan u de vaccinatie heeft gekregen.

Als u wel volledig gevaccineerd bent via ons dat heeft u een kaartje van ons meegekregen. Dit kaartje kunt u bewaren in uw gele boekje. Indien u toestemming heeft gegeven om uw vaccinatie door te geven aan het RIVM dan zal dit uiterlijk 1 week na uw laatste vaccinatie door ons gedaan worden. U kunt dan uw vaccinatiebewijs uploaden in de CoronaCheck-app.