Online uw vragen stellen

Binnen onze huisartsenpraktijk kun je eenvoudig online je vragen aan ons stellen. Probeer zo volledig mogelijk te zijn in je klacht, zodat we je goed kunnen adviseren. Het handige is dat je deze vragen ook buiten onze normale openingstijden kunt stellen. Vaak kunnen we je zelfs sneller adviseren dan wanneer je moet wachten op een afspraak.

Deze service is beschikbaar voor alle patiënten die bij onze praktijk zijn ingeschreven.

We willen je geruststellen dat de vragen die je indient, via een beveiligde verbinding worden verstuurd. Ook is het belangrijk om te weten dat we alleen antwoorden tijdens onze normale openingstijden. We streven ernaar om binnen één werkdag een antwoord te geven op je vraag, en je kunt het antwoord van je huisarts online inzien en teruglezen.

Het is echter essentieel om te benadrukken dat het digitale spreekuur niet bedoeld is voor spoedklachten waarbij snel antwoord noodzakelijk is. Als je twijfelt over de ernst van je klacht, neem dan telefonisch contact met ons op. Je kan deze klachten ook checken op de website Moet ik naar de dokter? U krijgt dan snel een persoonlijk advies.