Digitaal spreekuur

Binnen onze huisartsenpraktijk kun je eenvoudig je vragen aan ons stellen via Spreekuur.nl. Door het invullen van een slimme vragenlijst krijgen we snel inzicht in hoe we je het beste kunnen helpen. We zullen antwoorden geven op de klachten die je hebt aangegeven, en als het nodig is, zullen we je adviseren om een afspraak te maken of telefonisch contact met ons op te nemen. Het handige is dat je deze vragen ook buiten onze normale openingstijden kunt stellen. Vaak kunnen we je zelfs sneller adviseren dan voorheen.

Deze service is beschikbaar voor alle patiënten die bij onze praktijk zijn ingeschreven.

We willen je geruststellen dat de vragen die je indient, via een beveiligde verbinding worden verstuurd. Ook is het belangrijk om te weten dat we alleen antwoorden tijdens onze normale openingstijden. We streven ernaar om binnen één werkdag een antwoord te geven op je vraag, en je kunt het antwoord van je huisarts online inzien en teruglezen.

Het is echter essentieel om te benadrukken dat het digitale spreekuur niet bedoeld is voor spoedklachten waarbij snel antwoord noodzakelijk is. Als je twijfelt over de ernst van je klacht, neem dan altijd telefonisch contact met ons op. We staan klaar om je te helpen!